Kapcsolat

1071 Budapest,
Városligeti fasor 17-21.

Porta: +36-1/321-1200
Titkárság: +36-1/322-4406
Fax: +36-1/342-2985
E-mail: [|]

Bővebben...

Heti istentisztelet

Partnereink

Öko Napló Extra verseny

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Kft. által meghirdetett Öko Napló Extra elnevezésű versenyt, melyre folyamatosan várjuk az osztályok jelentkezését.

A versenyben általános és középiskolák 1-12. évfolyamos osztályai vehetnek részt és 2020. április 22-ig gyűjthetik a pontokat.
Verseny fókuszpontja a környezettudatos életmódra való nevelés és szemléletformálás, melyet fontosnak tartunk már fiatalkorban elkezdeni. Célunk, hogy játékos formában vonjuk bele a gyermekeket a programba.
Ezen országos kampányunkhoz kapcsolódóan fejlesztettük az Öko Napló környezetvédelmi applikációnkat, mely ingyenesen letölthető.  Az applikációnkon keresztül folyik a verseny az osztályok között. A verseny alatt a tanulók közösen gyűjtik a pontokat az osztályuknak. A diákok minden nap kapnak 5 kérdést, melyre pontokat kapnak. Az eredmények függvényében szemlélteti számukra az applikáció, hogy aznap mennyire védték Földünket. Természetesen lehetőség van plusz pontok szerzésére is.
A verseny lezárultával összegzésre kerülnek az összegyűjtött pontok, melyek alapján az első három helyet megszerzett osztály egy 3 napos kirándulást nyer Zánkára. Az 1-5. évfolyam számára élménytábor, míg a 6-12. évfolyamos osztályok számára életpálya segítő, pályaorientációs tábort szervezünk.
Bővebb információkat az alábbi linkeken talál:
www.futournet.hu

Öko napló infók


Felmerülő kérdésekkel kapcsolatban kérem forduljon kollégámhoz az alábbi elérhetőségen: ugyfelszolgalat@erifa.hu

Hasznos linkek

Események