Kapcsolat

1071 Budapest,
Városligeti fasor 17-21.

Adószám: 19011383-2-42


Porta: +36-1/321-1200
Titkárság: +36-1/322-4406
E-mail: [|]

Bővebben...

Partnereink

Nagypályán is bajnok a BKGDSE-FASOR HC

A terem szakág trónjának elhódítása után a műfüves, olimpiai szakágban, nagypályán is bajnok a BKGDSE-FASOR HC és ezzel történelmet írt.

 

Folytatódott  csapatunk dominanciája a nagypályás bajnokságban és ezzel az első hellyel beléptek azon klubok patinás sorába, melyek párhuzamosan birtokolták a hazai terem és nagypályás szakág trónját. Korábban hasonlóan meghatározó pozícióba két nagy múltú klub került; a 20-as évektől a 40-es évekig a Magyar Atlétikai Klub (MAC) és a 2000-es évek elejétől napjainkig az Amatőr Hockey Club (AHC).  A 2015-ben alapított ’sárga-kék’ alakulat a bajnoki cím mellé, Győrfi Boglárka jóvoltából elhozta legjobb játékosnak, valamint Szlonkai Lilla révén a gólkirálynőnek járó kupát is. Ezzel a kettős győzelemmel az idei szezonban végleg lezárult egy korszak a hazai női szakágban, melyet az AHC teljes egyeduralma fémjelzett.

 

Álló sor balról: Tóth Zsuzsanna, Fogarasi Anna, Szlonkai Lilla, Győrfi Boglárka, Orbók Réka, Liling Adél, Papp Anikó, Sütő Cseperke, Bálint Dóra, Gyarmati Luca, Ferenczi Zsolt (Vezetőedző)

Térdelő sor balról: B. Kiss Adél, Sövegjártó Zita, Bálint Andrea (Kapus, Csapatkapitány) , Győri Andrea (Kapus) , Radenhausen Wanda, Kellermann Kincső

Nem szerepel a képen: Fehér Anna, Ina Marczinski, Zwivhuya Phoebe Mudau, Urbányi Kincső

Események

Hasznos linkek