Kapcsolat

1071 Budapest,
Városligeti fasor 17-21.

Adószám: 19011383-2-42


Porta: +36-1/321-1200
Titkárság: +36-1/322-4406
E-mail: [|]

Bővebben...

Partnereink

Az Év BISEL Fotósa 2023 és a BISEL Videópályázat 2023

A környezetügyért felelős tárca negyedik alkalommal hirdeti meg a BISEL program keretén belül „Az Év BISEL Fotósa” fotópályázatot, és másodjára a „BISEL Videópályázat” felhívást.

Az idei évben újdonság, hogy nemcsak a 7-12. évfolyamos diákok, de már tanáraik, illetve bármilyen felnőtt korú pályázó is versenybe szállhat „Az év BISEL Fotósa”, illetve „Az Év BISEL Videósa” címekért a saját korosztályi kategóriájában.

A pályaművekkel 2023. június 5-től - 2023. szeptember 15-ig lehet a kiírásnak megfelelően pályázni a https://kornyezetvedelmipalyazat.hu/palyazatok  linken elérhető pályázatkezelő felületen keresztül.

 

1.      „Az Év BISEL Fotósa 2023” 7-12. évfolyamos diákok részére kiírt részletes fotópályázat ezen a linken érhető el:  "Az Év BISEL Fotósa 2023" Diák - részletes pályázati felhívás

 

2.      „Az Év BISEL Fotósa 2023” felnőttek részére kiírt részletes fotópályázat ezen a linken érhető el: "Az Év BISEL Fotósa 2023" Felnőtt - részletes pályázati felhívás

 

3.      A „BISEL Videópályázat 2023”, amely mind diákok, mind felnőttek részére pályázható itt érhető el: BISEL videópályázat 2023 - részletes felhívás

 

Célunk a felhívásokkal, hogy a felnövekvő generációk, illetve a felnőttek is pozitív és személyes természeti élményen keresztül közvetlen közelségbe, kapcsolatba kerüljenek a vízfolyásaink élővilágával és a mélyebb megismerés által szívükön viseljék annak védelmét.  Célunk a helyi természeti értékek megismertetése és védelme mellett a 21. századi fotós és videós technológia használatának elsajátítása is a környezetvédelem szolgálatában, illetve a fotózás és videózás iránt érdeklődő diákok és felnőttek figyelmének ráirányítása a felejthetetlen természeti és közösségi élményt nyújtó, egyszerűen kivitelezhető BISEL vízvizsgálatra, amellyel folyamatosan nyomon követheti bármely helyi közösség a közelében lévő kisvízfolyás ökológiai állapotát.

Kérjük népszerűsítsék diákjaik és pedagógusaik körében a mellékelt pályázati felhívásokat az iskola weboldalán, közösségi oldalán, szakmai fórumain keresztül.

Amennyiben kérdésük merül fel a BISEL programmal, a versennyel vagy a fotó- és videópályázattal kapcsolatban, küldjék meg a bisel@em.gov.hu email címre.

Segítő közreműködésüket köszönjük!

Sikeres pályázást kívánunk Mindenkinek!

Események

Hasznos linkek