Kapcsolat

1071 Budapest,
Városligeti fasor 17-21.

Adószám: 19011383-2-42


Porta: +36-1/321-1200
Titkárság: +36-1/322-4406
E-mail: [|]

Bővebben...

Partnereink

ELCA nyári tábor - 2023

Az Amerikai Evangélikus Egyház (ELCA) ismét lehetőséget biztosít evangélikus fiatalok számára, hogy nyári táboraikban segítőként vegyenek részt. 2023-ban a MEE egy fiatalt és egy pótjelöltet delegálhat.

Várjuk azon 18 és 30 év közötti evangélikus fiatalok jelentkezését, akik szívesen foglalkoznak gyerekekkel nyáron és kötődnek a Magyarországi Evangélikus Egyházhoz. A program 2023. május közepétől augusztus közepéig tart. Fontos szempont, hogy a jelentkezőknek vállalniuk kell a teljes programon való részvételt (nem lehet később csatlakozni vagy korábban hazajönni), valamint a program kezdetéig be kell tölteniük a 18 éves korhatárt.

Költségek: Az útiköltséget az ELCA fizeti. A szállás és teljes ellátás valamint heti 50 dollár zsebpénz biztosított. A vízum díja (160 USD) a pályázót terheli, de az ehhez szükséges formanyomtatványt az amerikai fél megküldi, mihelyt kézhez kapják a kiválasztott pályázók űrlapját.

A jelentkezéshez a következő dokumentumok szükségesek:
- kb. egy oldalas angol nyelvű motivációs levél
- min. 2024 márciusáig érvényes útlevél (amennyiben a pályázónak jelenleg nincs útlevele, az a jelentkezésnél nem akadály, de kedvező elbírálás esetén az okmányt legkésőbb 2023 márciusáig be kell szerezni)
- angol nyelvű ajánlás (nyomtatvány csatolva) lelkésztől, tanártól vagy munkaadótól
- B2 szintű nyelvvizsga-bizonyítvány másolata. Amennyiben a pályázó nem rendelkezik B2 szintű nyelvvizsgával, de nyelvtudása középfokúnak megfelelő, egyedi megállapodás alapján más igazolás is elképzelhető (pl. iskolai bizonyítvány másolata). Ilyen esetben kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a Külügyi Osztállyal.

A fenti anyagokat 2023. január 15-ig kérjük beküldeni a  kulugy@lutheran.hu címre. Az érdeklődőknek a későbbiekben egy online jelentkezési lapot is ki kell tölteniük, valamint részt kell venniük egy szóbeli elbeszélgetésen a Külügyi Osztály munkatársaival. Ennek időpontjáról a pályázókat a jelentkezési határidő lejárta után e-mailben értesítjük.

Események

Hasznos linkek