Kapcsolat

1071 Budapest,
Városligeti fasor 17-21.

Adószám: 19011383-2-42


Porta: +36-1/321-1200
Titkárság: +36-1/322-4406
E-mail: [|]

Bővebben...

Partnereink

Gyeplabda szezonzárás 2022

Június első felében egy Pozsonyi kirándulással, majd itthon egy vegyes utánpótlás minitornával zártuk a szezont, így minden korosztályban és kategóriában pályára léptünk a szezon végén. A lányok évközi teljesítményéről a Hírmondó friss nyári számában is olvashattok. Néhány kép az elmúlt hetek eseményeiről Pozsonyból, ahol a szlovák nagypályás bajnok KPH Raca csapatával találkoztunk és a vegyes minitornáról, ahol fiú játékosaink is megmérettehették magukat a Kpatár GYSE és a Szent László Gimnázium vegyes csapati ellen, valamint egy egy teljes csapatkép.
 
Kiemelkedő fejleményei voltak a szezonnak, hogy U16-os lányaink közül többen meghívást kaptak a korosztályos válogatott keretébe.
Név szerint:
8.b; Liling Adél
9.b; Szlonkai Lilla, Sütő Cseperke, Schulc Dorka, Győrfi Boglárka, Fogarasi Anna
9.c; Bálint Dóra
9.d, Győri Andrea
10.a; Radenhausen Wanda
illetve korábbi Fasoros, de továbbra is a csapat alapembere Kellermann Kincső
 
A 21-22-es terembajnokság legjobb Női játékosa Tóth Zsuzsanna lett, a SOTE leendő radiológiai asszisztense, a Női Müfüves kupában ugyan ezt a címet Orbók Réka volt Fasoros, azóta közgazdász diplomás Corvinus Alumni hallgató szerezte meg. Említésre méltó továbbá, hogy Radenhausen Wanda sikeres próbajátékon vett részt az osztrák bajnokságban szereplő HGM Mödling csapatánál.
 

Események

Hasznos linkek