Kapcsolat

1071 Budapest,
Városligeti fasor 17-21.

Adószám: 19011383-2-42


Porta: +36-1/321-1200
Titkárság: +36-1/322-4406
E-mail: [|]

Bővebben...

Partnereink

Tolerancia focikupa U13 - Bronzérem

| Módosítva: 2016. május. 13., péntek - 06:47:57

Május 8.án vasárnap  iskolánk U13-as focicsapata részt vett a MAZSIHISZ által először megrendezett

Tolerancia focikupán

a Merkapt Sportközpontban. A tornán kizárólag egyházi csapatok meghívottai vettek részt.Csapatunk a legjobb hat között két győzelemmel ( katolikus sportakadémia 7:3, aszódi evangélikus gimnázium 7:2), két egygólos vereséggel, a győztes HIT gyülekezet sportakadémia, illetve a második rendező Hajós Alfréd sportiskola ellen az

előkelő harmadik hellyel bronzérmet szerzett!

A csapatnak két edzéssel a háta mögött ez volt az első, bemutatkozó szereplése. Akik példamutató akarattal és tudással kivívták a bronzérmet:

Boros Bertalan 7.b
Szent-Ivány Szilárd 7.b
Tordai Levente 6.a+különdíj
Fróna Péter 6.b
Heinczinger Bence 6.b
Kriston Szilárd 6.b
Nagy Bálint 6.b
Sivó Balázs 6.b+különdíj
Kovács-Telki Tamás 6.b
Kossuth Gábor 6.b
 
Edző és felkészítőtanár: Teleki András
Képek a tornáról itt.
 

Egy szülői beszámoló:

A Fasor futballcsapata erős ellenfélnek bizonyult a Tornán, melyet mi sem bizonyít jobban, minthogy az előkelő harmadik helyezést érték el! Remekül helyt álltak, pedig a játékosok közül sokan nem járnak külön futballozni valamint, hogy viszonylag rövid felkészülési idővel vágtak neki a megmérettetésnek.

A végül aranyérmes Szent Pál Akadémia rendkívül szoros küzdelemmel csupán 3-1-re tudta verni a Fasorit. Összehasonlításképpen; a BMC csapatát 6-1-re verték úgy, hogy játékosai között akadtak neves futball egyesületekbe járó diákok. Remek munka, remek helytállás volt a Fasortól!
Élvezet volt látni, ahogy a nap folyamán mérkőzésről-mérkőzésre hajtottak még akkor is, amikor egy mérkőzés közben a vezetés az ellenfél kezében volt. Nem törődve a pillanatnyi állással, előre nézve, a célnak nekifeszülve, fegyelmezetten, egymást buzdítva, segítve küzdöttek.
Szép munka volt, hajrá Fasor!

Tordai Izabella
 

 

Események

Hasznos linkek