Kapcsolat

1071 Budapest,
Városligeti fasor 17-21.

Adószám: 19011383-2-42


Porta: +36-1/321-1200
Titkárság: +36-1/322-4406
E-mail: [|]

Bővebben...

Partnereink

Állatkerti Alapítvány mobiltelefon-gyűjtő nyereményakció

| Módosítva: 2020. február. 13., csütörtök - 14:24:50

                                                                                                          

 Indigo, a tündéri gorilla-kölyök nevében ismét szeretnénk felhívni a figyelmüket az Állatkerti Alapítvány mobiltelefon-gyűjtő nyereményakciójára, amelyet tavaly kezdtünk el, és egészen az idei tanév végéig folytatódik! Az osztályok által összegyűjtött, használaton kívüli mobiltelefonokkal egy versenyben vesznek részt. A nyeremény Indigo örökbe fogadása, amiről egy ingyenes állatkerti kirándulás keretében kapja meg az adott hónapban legtöbb mobilt összegyűjtő osztály a nevére kiállított díszes oklevelet. Ezen az állatkerti sétán közelebbről is megismerhetik Indigot és családját.
Állatkerti akciónkban azt az osztályt, aki az adott hónapban a legtöbb használaton kívüli mobiltelefont adja le Alapítványunknál, vendégül látjuk az Állatkertben egy különleges osztálykiránduláson, ahol a veszélyeztetett gorillák gondozói lesznek az idegenvezetők. Ezen kívül megajándékozzuk a hónap nyertes osztályát egy jelképes örökbefogadással is: 1 évig ők lehetnek Indigo, vagy egy általuk választott másik állatkerti gorilla tiszteletbeli"nevelőszülei".
 
Kérjük, Önök is támogassák kezdeményezésünket, tájékoztassák a diákjaikat és biztassák iskolájuk osztályait: gyűjtsék össze a használaton kívüli mobilokat vagy táblagépeket és egy lezárt zsákban/dobozban juttassák el alapítványunkhoz (Állatkerti Alapítvány, 1146 Budapest, Állatkerti krt. 6-12.). Itt a lemérést és az osztály regisztrációját követően saját, leplombálható szállítózsákjainkba töltjük a készülékeket, így biztosítva adataik védelmét. A csomagokat - zárt láncban – juttatjuk el egy, a ritka fémek újrahasznosítására szakosodott vállalathoz.
Akciónkkal a gyermekek felelősségérzetét is szeretnénk erősíteni, és tudatosítani bennük, hogy ők is segíthetnek az élővilág veszélyeztetett tagjainak megmentésében!

Segítségüket és támogatásukat előre is köszönjük!

Események

Hasznos linkek