Kapcsolat

1071 Budapest,
Városligeti fasor 17-21.

Adószám: 19011383-2-42


Porta: +36-1/321-1200
Titkárság: +36-1/322-4406
E-mail: [|]

Bővebben...

Partnereink

Angliai utazás-2016

Kedves Szülők és Diákok!

A Student Lines utazási irodával közösen iskolánk idén is szervez tanulmányi utat az Egyesült Királyságba. A 7 napos angliai út során felfedezzük Anglia és London nagyobb látványosságait, romantikus vidéki tájakon barangolunk, többek között megtekintjük a legendás Arthur király kerekasztalát, továbbá a nagy sikerű Értelem és Érzelem és az Elizabeth című filmek forgatási helyszínét.
Időpont: 2016.március 28-április 3.
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Ellátás: családoknál félpanzió (kontinentális reggeli, meleg vacsora, teljes panzió igényelhető 3500 Ft felár fejében)
Ár: 129 800 Ft ( magában foglalja az összes belépőjegyet, útiköltséget, szállást, étkezést)
Program
1. nap Reggel indulás Budapestről. Utazás Ausztrián, Németországon és Belgiumon keresztül. Éjszaka az autóbuszon.
2. nap AZ EGYKORI FՐVÁROS: WINCHESTER
Átkelés Angliába a Csalagúton. Városnézés a Normann hódítás előtti idők fővárosában, Winchester-ben, ahol megtekintjük a legendás Arthur király kerekasztalát, valamint az egykori koronázó templomot, a Winchester Cathedral-t. Este a szállás elfoglalása a Holiday Parkban.
3. nap AZ ARTHUR LEGENDA
Városnézés Glastonburyben, látogatás az apátság romjainál, Arthur király legendabeli nyughelyénél. A Glastonbury Tor tetejéről gyönyörködhetünk a somerseti tájban. Délután látogatás a Montacute House-ban, mely többek közt az Értelem és Érzelem és az Elizabeth című filmek forgatási helyszínéül is szolgált.
4. nap DORSET TENGERPARTJA
Délelőtt utazás Portland szigetére, rövid megálló a világítótoronynál. 2001-ben került fel az UNESCO természeti örökségeinek listájára Dorset tengerpartja, ahol a föld történetének 185 millió éve követhető nyomon. Sétát teszünk a különleges köveivel lagúnát formáló Chesil Beach-en. Látogatás a Lulworth Visitor Centre-ben, majd túrázás a tengerpart legszebb vitorlás horgonyzóhelyéhez, a Lulworth Cove-hoz valamint a különleges tengerbe nyúló sziklakapuhoz, a Durdle Door-hoz. Délután szabadprogram Weymouth tengerpartján.
5. nap LONGLEAT CASTLE & SAFARI PARK
Látogatás Britannia legsokszínűbb kastélyában (a legszebb Erzsébet-korabeli kastély, Európa első safari parkja oroszlánokkal, tigrisekkel, orrszarvúkkal stb., tükörlabirintus, a világ legnagyobb sövénylabirintusa, pillangó-ház, denevérpince, hajó- ill. vonatkirándulás stb.).
6. nap LONDON FELFEDEZÉSE
Reggel indulás az angol fővárosba. Westminster-negyed: Parlament, Big Ben, Whitehall: Lovastestőrség laktanyája, Downing Street 10, Buckingham Palota, St. James Park, The Mall, Piccadilly Circus, Soho, China Town, Trafalgar tér, látogatás a National Gallery-ben.
7. nap Utazás Németországon és Ausztrián keresztül. Érkezés Budapestre az esti órákban.
További információ: http://www.studentlines.hu/romantikus_anglia.html
Jelentkezni Karl Éva tanárnőnél vagy az angoltanároknál lehet 20000 Ft előleg befizetésével október 22-ig.
 

Események

Hasznos linkek