Kapcsolat

1071 Budapest,
Városligeti fasor 17-21.

Adószám: 19011383-2-42


Porta: +36-1/321-1200
Titkárság: +36-1/322-4406
E-mail: [|]

Bővebben...

Partnereink

Fasori gyeplabda 2014

Fasor Gyeplabda!

Iskolánk harmadik éve ad helyet és lehetőséget a gyeplabdások számára. Idén plusz segítséget is kaptunk az előző két évhez képest. Dávid Lászlóné tanárnő munkáját az Olcot HC gyeplabda csapat kapusa Ferenci Zsolt segítette egész éves munkájával.
Iskolánk idén is részt vett a Magyar Gyeplabda Szövetség által megrendezett Diákolimpián.
Először a fiúk 11.-12. osztályos korcsoportja került sorra. Három csapattal indultak neki a srácok. A ,Fasor 2’-es csapata melynek tagjai Tamásy András (7.B), Kránicz Olivér (10.B), Kaliczka Péter (10.B), Kovács Dániel (10.B) és Bercza Krisztián (11.C) hősiesen helyt álltak, hisz őket sorsolták a legnehezebb csoportba. Végül ők a 7. helyen végeztek. A ,Fasor 3’-as együttesében a korcsoporthoz képest sokkal fiatalabb játékosok léptek pályára. Név szerint Szakács Botond (7.B), Kaszti Dávid (9.A), Vikol Márton (9.B) és Domokos Zsófia Odett (9.B). Րk egy 9. hellyel gazdagították Iskolánk hírnevét. A ,Fasor 1’-es csapat tagjai akik nem mások mint Cserháti Ákos (9.B), Palotai Bálint (9.B), Fábián Márk(9.B) és Labossa Tamás (9.A). A négy fiú a Fasor történetében először jutott be a döntőbe. A fiúk példaértékűen helyt álltak így 6. helyet hozták el.
Nem sokkal később a lányok is pályára léphettek 11.-12. osztályos korcsoportban. Kazincbarcikán került sor a verseny megrendezésére, ahova csapatunk az iskola és Ferenci Zsolt segítségével leutazhatott. A lánycsapat tagjai Széll Szilvia Csenge (7.A), Domokos Zsófia Odett (9.B), Nagy Laura (10.B), Szigeti Ágota (10.B) és Lőrik Réka (11.A). A verseny során egyszer szenvedtek vereséget a későbbi első helyezettel szemben, így a 3. helyezést hozták haza!
A következő megmérettetésre a Szent László Gimnáziumban került sor, ahol a 9.-10. osztályos korcsoportban léptek pályára a fiúk és a lányok. Az egész napos koncentráció és a 100%-os teljesítmény meghozta a gyümölcsét. Lányoknál a ,Fasor 1’-es csapata 5. helyezést ért el. Békési Betti (7.A), Boros Berta Panna (7.A), Gurabi Anna (7.A) és Tóth Zsófia (7.A) a koruk ellenére jól teljesítettek. A ,Fasor 2’-es csapata Széll Szilvia Csenge (7.A), Domokos Zsófia Odett (9.B), Nagy Laura (10.B) és Szigeti Ágota (10.B) összeállításban 2. helyezést ért el!
A fiúknál a ,Fasor 1’ nevű együttes tagjai Cserháti Ákos (9.B), Palotai Bálint (9.B), Fábián Márk (9.B) és Labossa Tamás (9.A) a 4. helyet harcolták ki. A körmérkőzések során győzelmet arattak a végső győztes csapat felett, és a Magyar Válogatott tagjaiból összeállított csapat ellen is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. A ,Fasor 2’-es csapatot Tamásy András (7.B), Kaliczka Péter (10.B), Kovács Dániel (10.B) és Kránicz Olivér (10.B) alkotta, akik a 6. helyet érték el. A ,Fasor 3’-as névre keresztelt társaság Kaszti Dávid (9.A), Vikol Márton (9.B) és Domokos Zsófia Odett (9.B) személyében a 8. helyen végzett.
Minden csapatnak és játékosnak Gratulálunk!
Domokos Zsófia Odett 9.B
 

Események

Hasznos linkek